Gordijnen

's Morgens energiek de gordijnen kunnen opentrekken om een nieuwe dag te beginnen of ze juist lekker dichtdoen om een knusse en relaxte sfeer te creëren? Gordijnen zorgen voor de kers op de taart van de interieurdecoratie.

Maar welke gordijnen kies je?  Transparant, effen of bedrukt, gevoerd, verduisterend? En dan hebben we het nog niet over de confectiewijze of de manier van ophangen. Goed dat er een Tintto-winkel in jouw buurt is.  Waar ze je kunnen helpen kiezen uit het overweldigende aanbod aan stoffen en voiles en waar ze alles perfect opmeten, confectioneren en het ook vakkundig plaatsen.

Tips & tricks

Nieuw en exclusief in onze winkel: tin2window

Een unieke collectie voiles, gordijnstoffen en raamdecoratie van Europese topfabrikanten werd door de raamspecialisten van Tintto geselecteerd.

A House of Happiness: gordijnen en mode

Gordijnen en mode. De modetrends voor het najaar, getoond op internationale catwalks, zijn duidelijk terug te zien in de nieuwe gordijnencollectie van A House of Happiness van Vriesco. 

TopPoint Maris

De stof Maris van TopPoint is een hele mooie taft, verkrijgbaar in 39 kleuren, waarmee je eindeloos kan combineren.

Maak je interieur klassiek en romantisch

Een klassiek wooninterieur is tegenwoordig niet meer zo zwaar en donker als tien jaar geleden. Het belangrijkste aan het klassieke interieur is dat het licht en luchtigheid uitstraalt.