Tintto Color Collection

De Tintto Color Collection: kleuren die je emoties vorm geven.

Kleuren stimuleren ons. We worden er vaak vrolijk of juist ontspannen van. De nieuwe Tintto Color Collection werd ontwikkeld in samenwerking met het vermaarde kleurenadviesbureau Box 3. Ze is gegroepeerd in 12 toegankelijke thema's, waarbij kleur troef is!

Laat je leiden door je emoties en kies met je hart, er is genoeg kleur voor iedereen....

Tips & tricks

Combineer kleuren met Sweet Memories uit de Tintto Color Collection

Zeemzoete herinneringen, de nostalgische geur van snoepgoed en confituur... dat is de inspiratie achter het palet Sweet Memories. Tinten van zuurstokroze worden gecombineerd met vanillegeel.

Inspirend combineren met Fire Island uit de Tintto Color Collection

Vuurtorens zijn de inspiratiebron achter het palet Fire Island: maritieme kleuren van lucht en zee botsen op een gloedvol oranjerood.

Tintto Color Collection Nomad's Land

Een zentuin in Japan, een zonsondergang op de steppe, een majestueus gebouw in een noordelijke stad... Invloeden van overal ter wereld vinden elkaar in het palet Nomad's Land met koele blauw- en grijstinten en warme gradaties van oranje.

Tintto Color Collection Spring Breeze

De lente: nieuw leven, alles ontwaakt, we voelen ons fris en energiek. De zachte kleuren van een bloemenweide gaan perfect samen met hemelsblauw en het geel van de lentezon.

Tintto Color Collection Day & Night

Het palet Day & Night uit de Tintto Color Collection draait om contrasten. Van het eerste ochtendlicht tot de nachtschemering, van koud tot warm.