Vast tapijt

Tips & tricks

Desso Airmaster verlaagt de hoeveelheid schadelijke stof 8 keer, zowel bij je th

In het nieuwe DESSO AirMaster is deze eigenschap nog verder ontwikkeld. De gepatenteerde technologie is speciaal ontwikkeld om schadelijke fijnstof op te vangen en vast te houden. DESSO AirMaster is zelfs acht keer effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan harde vloeren en viermaal effectiever dan standaard tapijt. Daarmee is het de meest effectieve oplossing voor het opvangen van fijnstof.

The Interior Collection van Lano

Onder de naam “The Interior Collection” biedt Lano een ruim assortiment kamerbreed tapijt aan van topkwaliteit. Van 100% zuiver scheerwol, polyamide, bamboo, ... tot combinaties van verschillende materialen.

Desso zet baanbrekende stap vooruit op milieugebied

Desso wil bij het produceren van tapijten en kunstgras verder gaan dan ‘gewone’ duurzaamheid. Door te kiezen voor het Cradle to Cradle® principe zet Desso een fundamentele en baanbrekende stap vooruit op milieugebied. Een terrein waarop ze zo al een voortrekkersrol speelden.

De juiste inrichting van een kinderkamer

Kinderkamers zijn er om zalig in weg te dromen en naar hartenlust te spelen. Veilig en comfortabel, natuurlijk. Wil je een kinder- of tienerkamer inrichten? Wij helpen je op weg!

Desso Airmaster

Tapijt is een mooi product. Dat bedoelen we natuurlijk letterlijk, maar zeker figuurlijk.