Possibilities van Levis

“Possibilities” van Levis geeft je stevige tinten, vol van karakter en betekenis.

“Possibilities” van Levis geeft je stevige tinten, vol van karakter en betekenis

Kleuren zijn overal. Ze troosten en inspireren ons of vrolijken ons op. Probeer eens kleuren op een onverwachte manier te combineren. Dan zie je dat ze zelfs je omgeving veranderen.

"Possibilities” van Levis geeft je stevige tinten, vol van karakter en betekenis. Maar ook zachte, gedempte pastelkleuren, elegante neutrale kleuren en scherpe heldere tinten. Je maakt er nieuwe en stimulerende combinaties mee. 

"Possibilities” van Levis zal je opwinden en inspireren. Alles wat je gewoon bent, alles wat je nog maar pas hebt leren waarderen. Je bekijkt het nu op een andere manier. “Possibilities” geeft je stevige tinten, vol van karakter en betekenis. Maar ook zachte, gedempte pastelkleuren, elegante neutrale kleuren en scherpe heldere tinten. Je maakt er nieuwe en stimulerende combinaties mee. Neem nu een nieuwe start!

Klik hier en bezoek de nieuwe websitepagina van Levis "Possibilities"

Tips & tricks

Kleuren combineren met De Tintto Color Collection: kleurencombinaties om naar uit te kijken

Kleuren stimuleren ons. We worden er vaak vrolijk of juist ontspannen van. De nieuwe Tintto Color Collection werd ontwikkeld in samenwerking met het vermaarde...

Colores Del Mundo: een indrukwekkende reis door een wereld vol kleur

De kleuren van de wereld zijn bijzonder gevarieerd, net zoals de natuur, de landschappen en de wereldvolkeren. Elk volk heeft immers zijn eigen cultuur en karakter, zijn...