Colores Del Mundo: een indrukwekkende reis door een wereld vol kleur

Colores Del Mundo: een indrukwekkende reis door een wereld vol kleur

Colores Del Mundo: een indrukwekkende reis door een wereld vol kleur

De kleuren van de wereld zijn bijzonder gevarieerd, net zoals de natuur, de landschappen en de wereldvolkeren. Elk volk heeft immers zijn eigen cultuur en karakter, zijn eigen levenswijze en manier om zijn emoties uit te drukken.

Kleur kan – net als poëzie of muziek – emoties oproepen. De kleurspecialisten van Colores del Mundo doorkruisten de hele wereld tijdens een indrukwekkende reis. Het resultaat is een intense weerspiegeling van emoties. Ze lieten zich inspireren door het temperament van elk volk en creëerden kleurlijnen waar je het rijke karakter van elk volk volledig in terugvindt.

Colores del Mundo nodigt jou uit voor een boeiende reis door een wereld vol kleur. Een reis met vijf etappes en vijf kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia. Laat je inspireren door de sfeer- en interieurfoto's en creëer zelf de sfeer waarin jij wil thuiskomen.

Binnen elke kleurlijn passen alle kleuren perfect bij elkaar: je kan zorgeloos verschillende combinaties uitproberen. Nog nooit waren de kleuren en emoties van de wereld zo mooi en zo dicht bij jou.

Klik hier en ontdek de nieuwe collectie met de handige Levis kleurentool

Tips & tricks

Kleuren combineren met De Tintto Color Collection: kleurencombinaties om naar uit te kijken

Kleuren stimuleren ons. We worden er vaak vrolijk of juist ontspannen van. De nieuwe Tintto Color Collection werd ontwikkeld in samenwerking met het vermaarde...

“Possibilities” van Levis geeft je stevige tinten, vol van karakter en betekenis

Kleuren zijn overal. Ze troosten en inspireren ons of vrolijken ons op. Probeer eens kleuren op een onverwachte manier te combineren. Dan zie je dat ze zelfs je omgeving...