De verticale jaloezieën van Luxaflex®

De nieuwe collectie verticale jaloezieën van Luxaflex®

Deze collectie verticale jaloezieën van Luxaflex® biedt je een brede keuze in kleuren, materialen en lamelbreedtes en is daardoor vrijwel in iedere ruimte van je huis toepasbaar. De collectie is ook ideaal voor grotere ramen, schuifpuien of als separatiegordijn.

De collectie Luxaflex® Verticale Jaloezieën onderscheidt zich door een overweldigende keuze aan uni en rijk bedrukte stoffen, geometrische patronen en geweven jacquardstoffen. De verschillende stoffen worden gekenmerkt door hun eigen kleurbeeld en transparantie, zodat je voor elke kamer in je huis het gewenste lichteffect kan worden bereikt. In de stoffencollecties zijn er drie verschillende lamelbreedtes: 89 mm, 127 mm en 250 mm. De Verticale Jaloezieën zijn beschikbaar tot een overspanning van 6 meter, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor grote ramen of een schuifpui.

In de 250 mm brede lamellen, Luxaflex Panels, wordt de functionaliteit van de verticale jaloezieën gecombineerd met de warmte en de moderne uitstraling van de collectie Luxaflex Paneelgordijnen. De 250 mm panelen vormen een bijzonder dun pakket wanneer ze worden geopend en bieden een maximum aan vrij zicht. De panelen kunnen worden gepersonaliseerd met een afwerking in moderne aluminium of decoratief hout.

Vuilafstotend en vochtwerend

De collectie bevat een aantal stoffen die speciaal zijn behandeld, met bijvoorbeeld de vuilafstotende en vochtwerende Dustblock™ coating. Stoffen behandeld met Dustblock™ zijn antistatisch, weren vocht en vuil zodat je ze zeer gemakkelijk kan reinigen. Een Topar® coating is een kleurloze coating die het zonlicht weerkaatst waardoor de zon minder warmte opwerkt in de ruimte. Topar® Plus heeft dezelfde eigenschappen, maar is ook vochtbestendig waardoor het geschikt is voor badkamers of keukens.

Aluminium en kunststof

Het assortiment aluminium lamellen van 50, 70 of 89 mm biedt kwalitatieve lamellen van geborsteld aluminium. Hierdoor wordt het gebruik van natuurlijk licht gemaximaliseerd. Je hebt een enorm brede keuze aan kleuren en texturen. De diverse perforatiepatronen zorgen voor een balans tussen invallend licht en privacy: ze creëren schaduwen en schitterende lichteffecten. De interactie tussen licht en reflectie geeft je kamer een warme, natuurlijke gloed.

Kunststof lamellen zijn beschikbaar in breedtes van 52, 70, 89 en 127 mm. Een unieke reeks perforatiepatronen biedt ook met kunststoffen lamellen de mogelijkheid om de visuele aantrekkingskracht en de vormelijke verfijning van je kamer te verhogen. Verticale jaloezieën van kunststof zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze ook uitermate geschikt voor kamerverduistering, zowel bij je thuis als op kantoor.

Duurzaam

Ook in deze collectie van Luxaflex® is duurzaamheid erg belangrijk; de aluminium lamellen bestaan uit 98% gerecycled aluminium. Dit houdt in dat de benodigde energie om nieuwe aluminium lamellen te maken en de broeikasgasemissies met 95% vermindert. Dit komt doordat er maar 5% van de totale energie wordt gebruikt die nodig zou zijn om volledig nieuwe aluminium lamellen te produceren.

Tips & tricks

Luxaflex® verfrist collectie Horizontale Jaloezieën met nieuwe kleuren

Luxaflex® heeft haar bekendste collectie raambekleding volledig vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van Horizontale Jaloezieën is uitgebreid met een ruim palet aan nieuwe...

Luxaflex ® rolgordijnen: nu ook in XL en XXL

Bijna 400 verschillende stoffen, diverse transparanties om lichtinval te reguleren, talloze dessins en kleuren voor ieder interieur. En de mogelijkheid om extra...