Een warme, geluidswerende én waterdichte vloer?

Een warme, geluidswerende én waterdichte vloer?

Een warme, geluidswerende én waterdichte vloer?

Quick•Step® is sinds jaar en dag een belangrijke vernieuwer en trendsetter. Na laminaat en parket pakt de vloerspecialist opnieuw uit met een meesterlijke vloerlijn van de bovenste plank: Livyn.

Wat maakt Quick•Step® Livyn uniek?

 

De uiterst slijtvaste kunststofvloeren zijn 100% waterdicht!  Badkamers en keukens met een houtlook? geen enkel probleem met de Quick-Step® Livyn vloeren. Dankzij het elegant plankenformaat, de unieke decors, passende oppervlaktestructuren en innovatieve randafwerking komen de houtdessins optimaal tot hun recht. de nieuwe Quick-Step® vloeren roepen een warme sfeer op en nodigen uit om er met je blote voeten op te lopen.

 

Door hun geluidsabsorberende eigenschappen geniet je bovendien in alle rust van je nieuwe vloer. Het resultaat is een collectie comfortabele vloeren van topniveau. met een uiterst weloverwogen kleurbalans in de dessins, met een structuur die het karakter van de planken extra benadrukt, met groeven die het plankformaat accentueren en de gewenste uitstraling van het houtdecor versterken. En uitgevoerd in een ruim palet van 15 designs, waarin ieder een kleur en een houtkarakter naar zijn smaak kan terugvinden.

Tips & tricks

Nieuw in ons assortiment: de click-vinyl van tin2wall

Samen met de collega's van Tintto selecteerden wij de 4 mooiste dessins uit één van de meest vooraanstaande Europese collecties in click-vinyl. Deze prachtige tin2floor-...

Quick-Step Impressive IM1993

Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive...