Favourite Twist van HookedonWalls: adembenemende alliantie

Favourite Twist van HookedonWalls: adembenemende alliantie

HookedonWalls® presenteert met Favourite Twist een unieke alliantie. Een weergaloze samensmelting van traditionele elementen die fusioneren in een modern omhulsel. Als een tijdscapsule katapulteert de collectie soft vintage-componenten van de grote metropolen naar een hedendaags tijdperk.

Jaren ’60 met een abstracte fashionknipoog. Het resultaat is gedurfd, fris en jong. “Every place can be your favourite. With a little twist to the usual, everything will change.” Vijf dessins en een uni hullen zich in neutrale, maar warme tinten. Met de combinatie van klassiek en hedendaags speelt het geheel in een stijlvolle eredivisie. Een ware twist voor uw muren. Een toegevoegde waarde voor uw interieur.

Tweed Stripe | Zachte contradictie

Een klassiek element in een eigentijds kleedje. De conservatieve streep-print krijgt een licht onorthodox karakter, die ze dankt aan een bijzonder zachte uitvoering. Geen statige belijning, maar een harmonieuze overgang. Een tweed-effect accentueert de lieflijke signatuur van dit krachtig dessin.

Twisted Damask | Grafische damast

Een succesvolle transformatie van de traditionele damast naar een sublieme variant met een grafisch elan. De uitwerking is allerminst conventioneel, maar opvallend modern dankzij een vernuftig lijnenspel. Glimmende bronstinten intensiveren het dramatische effect van de lineaire stilering.

Prisma | Hallucinant mooi

Een speelse beweging van driehoekige elementen creëert een bijna hallucinant resultaat met een vleugje retro. De geometrische eenheid van dit dessin is verruimend, jong en strak. Een speels duo van matte texturen en frivole glans-accenten vervoeren het geheel naar psychedelische pracht en praal. Twee varianten in flock zorgen voor een karaktervolle twist.

Con | Grandioze geometrie

Icon blinkt uit. Letterlijk en figuurlijk. Een geometrisch motief in een schakelpatroon overspoelt uw interieur met een unieke soft vintage look & feel. De moderne kleuren in metaalinkt bombarderen de compositie tot een waar pièce de résistance. Glasparels in twee kleurvarianten creëren een luxe-effect. Geometrie met grandeur.

Favourite Ornament | Verweerde twist

Nog nooit kreeg een klassiek ornamentaal motief de status van hedendaags. Tot Favourite Ornament. De metaalinkt en de verweerde tweed-look zorgen voor een jong charisma, met respect voor het traditionele karakter van het dessin. Voor wie houdt van een vleugje eigentijds klassiek.

Tweed | Uni met een twist

Zo hip kan een uni zijn. Tweed is geen monotone vertolking van de banale eenkleur, maar speelt een glansrol in een sublieme glitter & glamour-show. De warme kleuren van de fond duelleren met een arbitrair patroon van bronskleurig metaalinkt. Het natuurlijke effect is een staande ovatie waard.

Tips & tricks

Sophia, mooie barok- en bloemmotieven

De collectie Sophia is een stijlvolle collectie vliesbehang van tin2wall. Ze combineert mooie barok- en bloemmotieven met uni's en streepmotieven....

Sheffield van tin2wall toont rustgevende motieven

Sheffield is de nieuwe collectie van tin2wall. Een assortiment van rustgevende patronen aangevuld met uni's en streepdessins.

...