HookedOnWalls® evoqueert met Pure Impulse

HookedOnWalls® evoqueert met Pure Impulse

Een ultieme variatie, een mix van stijlen, een tsunami aan impulsen. HookedonWalls® prikkelt je zinnen met Pure Impulse. Kietelt je nieuwsgierigheid. Neemt je mee op avontuur. In luxe en in stijl.  Deze collectie raffineert iedere leefomgeving en leent zich voor elke stijl, van klassiek tot hedendaags, van modern tot vintage. Upgrade je muren met traditionele damast, semi-klassieke structuren, moderne geometrie.

Great Impulse | Monumentaal damast

Een monument van een dessin. Met de grandeur van een statige damast, maar met een strakke stilering, herleid tot zijn puurste vorm. Een glanzend motief versmelt in een warme fond van tweed. Tot een complementair samenspel. Great Impulse betekent harmonie voor je interieur. Mét karakter.

Gatsby | Adembenemend Art Deco

Adembenemende Art Deco. van New York tot Parijs. Een cocktail van grafische schakeldessins en industriële geometrie voert je terug naar de donkere, jazzy sfeer van de Roaring Twenties. Vintage in de puurste vorm. Gatsby is eigenzinnig en eclectisch.

Mayan | Rust roest niet

Romantische ornamenten, zwevend op een bed van tweed, geven je muren een warme, carpet-like gloed. Neutrale, toon-op-toon-tinten brengen rust in je interieur. Maar zorgen simultaan door een tikkeltje luxury.

Gravity | Abstract evenwicht

Gravity creëert de illusie van een abstracte betontegel. Strak. Sterk. Straf. Industrieel, maar niet koel. De natuurtinten zorgen door evenwicht. De metallic fond door luxe. Je muren in balans, met een sprankeltje bling

Pure Classic | Royal Class

Damast in zijn meest traditionele vorm. Klassiek, maar verre van saai. Het decoratieve motief in een matte opdruk tilt de glanzende fond naar een koninklijk niveau. Maak een nederige kniebuiging voor deze Pure Classic, die elk protocol doorbreekt.

Twisted Tweed | Warme eenvoud

Een uni met een tweed-effect, in natuurlijke kleuren. Twisted Tweed voorziet je muren van een opwarmertje. Je interieur dompelt zich in een warme, natuurlijke ambiance. Feel the fabric. Feel the warmth.

 

Tips & tricks

De drie woonstijlthema’s uit de nieuwe collectie b.b. home passion, laten je toe een oase van stijlen te creëren. Elke stijl zorgt voor een...

HookedOnWalls® verfrist met Frozen Fusion

Een rode draad moet je niet zoeken. Of misschien toch wel. De rode draad in dit verhaal is er een van afwisseling, van variatie, van fascinatie. De illusie van...