A House of Happiness: gordijnen en mode

A House of Happiness: gordijnen en mode

Gordijnen en mode. De modetrends voor het najaar, getoond op internationale catwalks, zijn duidelijk terug te zien in de nieuwe gordijnencollectie van A House of Happiness van Vriesco. 

Zo wordt er veel gewerkt met colourblocking. Dit is de combinatie van uitgesproken kleuren: bijvoorbeeld fris geel met violetpaars. Ook blaast men retrokleuren zoals celadon en jeansblauw nieuw leven in en maakt men veel gebruik gemaakt van natuur- en bloemmotieven. 

Ontdek het warm kleurenpalet in de basiscollectie Secc. Het zijn voornamelijk natuurlijke tinten, zoals linnenkleuren. Deze combineer je met accenten van paars, denim en gebrand rood. 

Het hoofdthema in de Trevor & York collectie is Vintage flowers. De 100 % katoenen stoffen zien eruit als linnen en zijn bedrukt met klassieke bloemen en strepen. Beelden die je ook terug ziet op de catwalk. Belangrijke accentkleuren zijn grijs, taupe, oudroze en violet. 

Artende brengt met Stylissimo de ‘colourblocking’ trend. Inspiratie hiervoor is het huidige modebeeld waar uitgesproken kleuren met elkaar gecombineerd worden. De dessins zijn gestileerde elementen uit de natuur zoals grassen, boomschors, golven en bloemen. 

Homers is een heldere en frisse collectie waar je wit combineert met vollere pasteltinten. De dessins zijn speels en eenvoudig met retrokleuren zoals celadon, olijfgroen en jeansblauw. Het jeansblauw wordt vaak gecombineerd met oranje en gebrand rood. 

 

Tips & tricks

Nieuw en exclusief in onze winkel: tin2window

Een unieke collectie voiles, gordijnstoffen en raamdecoratie van Europese topfabrikanten werd door de raamspecialisten van Tintto geselecteerd.

...
TopPoint Maris

De stof Maris van TopPoint is een hele mooie taft, verkrijgbaar in 39 kleuren, waarmee je eindeloos kan combineren.

...