Luxaflex ® rolgordijnen: nu ook in XL en XXL

Luxaflex ® rolgordijnen: nu ook in XL en XXL

Luxaflex ® rolgordijnen: nu ook in XL en XXL

Bijna 400 verschillende stoffen, diverse transparanties om lichtinval te reguleren, talloze dessins en kleuren voor ieder interieur. En de mogelijkheid om extra grote raampartijen te voorzien van rolgordijnen. Met de vernieuwde Rolgordijnen collectie speelt Luxaflex® in op diverse woonwensen op het gebied van kleur, stijl en smaak. 

Luxaflex® voegt met de recent geïntroduceerde rolgordijnencollectie een nieuwe dimensie toe aan het alom bekende rolgordijn: kwalitatieve stoffen in eigentijdse modekleuren en aantrekkelijke patronen, structuren en transparanties. Lichtdoorlatend of verduisterend, gedessineerd of uni, subtiel geweven of juist een stoere, functionele screenstof? Voor een klein dakraam of een grote schuifpui? Alles is mogelijk.

XL- en XXL-systemen

Met de nieuwe toevoeging van de XL- en XXL-systemen in de rolgordijnencollectie helpt Luxaflex een handje om extra grote ramen te bekleden. De rolgordijnen met een XL-systeem zijn verkrijgbaar tot een breedte van 3,60 meter en een hoogte van 4 meter met een maximaal oppervlak van 12 m2.

Maar ook voor nog grotere ramen heeft Luxaflex een oplossing. Het XXL-systeemgaat tot een breedte van 4 meter en een hoogte van 6 meter. De maximale oppervlakte bedraagt 16 m2. Ideaal als je een grote schuifpui of openslaande deuren met rolgordijnen wilt bekleden. En natuurlijk is er ook een dakraamuitvoering van de rolgordijnen leverbaar. 

De rolgordijnen zijn daarbij helemaal aan te passen aan de persoonlijke interieurstijl. Hiervoor zijn ‘finishing options’, zoals schulpranden of contrasterende biezen in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Verder biedt de collectie fraai gedecoreerde aluminium onderlatten, diverse bovenbakken en bedieningssystemen. Ieder rolgordijn kan naar persoonlijke smaak gemaakt worden.

Je kunt helemaal een eigen gezicht geven aan je raambekleding door te kiezen voor toepassing van SwarovskiTM-kristallen, een smaakvolle aanvulling op een luxe interieur. Een kinderkamer is extra speels in te richten met een kleurrijk dessin uit de Expressions doekencollectie. In deze collectie vindt u ook grafische, moderne en bloemdessins, leverbaar in meerdere transparanties

Door uitbreiding van de rolgordijnen collectie bieden we nog meer mogelijkheden in variatie en personalisatie. De toevoeging van XL- en XXL-systemen zorgt ervoor dat we een product hebben dat in ieder interieur toe te passen is, welke afmetingen de raampartijen ook hebben. “Om de collectie nog aantrekkelijker te maken is een extra prijsgroep toegevoegd. Hiermee is de collectie toegankelijk voor iedere klant en biedt Luxaflex® voor iedere smaak, voorkeur en prijsklasse een rolgordijn.”

 

Tips & tricks

Luxaflex® verfrist collectie Horizontale Jaloezieën met nieuwe kleuren

Luxaflex® heeft haar bekendste collectie raambekleding volledig vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van Horizontale Jaloezieën is uitgebreid met een ruim palet aan nieuwe...

De nieuwe collectie verticale jaloezieën van Luxaflex®

Deze collectie verticale jaloezieën van Luxaflex® biedt je een brede keuze in kleuren, materialen en lamelbreedtes en is daardoor vrijwel in iedere ruimte van je huis...