Maak je interieur klassiek en romantisch

Maak je interieur klassiek en romantisch

Een klassiek wooninterieur is tegenwoordig niet meer zo zwaar en donker als tien jaar geleden. Het belangrijkste aan het klassieke interieur is dat het licht en luchtigheid uitstraalt.

Met lichte en frisse muren kan je jouw interieur verder (uit)bouwen. Luchtig textiel kan je prima combineren met zware meubels, zoals een grote eettafel in grenenhout of een flinke zitbank. Met de juiste kleuren en verschillende soorten textiel geef je luxe en body aan je interieur!

De combinatie van rustige effen stoffen met borduursels of viltpatronen kan de sfeer helemaal romantisch en sfeervol maken. Wol, prints, linnen en strepen doen het allemaal erg goed. Accessoires in verschillende tinten zoals glas, zilver, goud en brons zorgen voor een breed kleurenpalet. Accenten kan je aanbrengen met walnoothout, rotan of bamboe. Heerlijk natuurlijk, en het straalt vooral rust uit.

​Vooral wit, zand en crème stralen rust en luchtigheid uit. Kijk eens naar een schaal kiezels en keien: je kan er onuitputtelijk natuurlijke tinten blijven uithalen. Deze rustige en vredige kleuren kan je natuurlijk combineren met bijvoorbeeld een blauw of mooi koraalrood accent. Ook koper, brons en zilver kan je met elkaar combineren.

 

Tips & tricks

Nieuw en exclusief in onze winkel: tin2window

Een unieke collectie voiles, gordijnstoffen en raamdecoratie van Europese topfabrikanten werd door de raamspecialisten van Tintto geselecteerd.

...
A House of Happiness: gordijnen en mode

Gordijnen en mode. De modetrends voor het najaar, getoond op internationale catwalks, zijn duidelijk terug te zien in de nieuwe gordijnencollectie van A House of...