Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid

Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn meerwaarde op het vlak van design

Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn meerwaarde op het vlak van d

Moduleo is een nieuw vloerconcept van de Westvlaamse fabrikant IVC. Het product wordt gemaakt in de gloednieuwe “groene” fabriek in Avelgem, die binnenkort door windturbines zal worden aangedreven.

Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn meerwaarde op het vlak van design. De modulaire tegels en planken zien er met hun levensechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen.

Creëer je eigen sfeer en exclusieve look! Klikken of kleven, voor elke toepassing heeft Moduleo de ideale plaatsingsmethode.

Wil je het zelf doen of door ons laten doen? Wat je ook kiest, Moduleo plaatsen gebeurt steeds zonder het breekwerk dat vaak bij (ver)bouwen komt kijken. Zo kan je een ruimte zonder stress volledig transformeren.

Daarna kan je zorgeloos genieten. De kracht van een partner als IVC Group en biedt je immers minimaal 10 jaar garantie! Moduleo is niet alleen praktisch in gebruik en onderhoud, het is ook een streling voor het oog. Aangenaam en warm aanvoelend, geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken: het hele gamma van Moduleo is immers waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Kiezen voor de toekomst is kiezen voor Moduleo. Moduleo bevat tot 50 % gerecycleerde materialen en is op hun beurt ook recycleerbaar. Bij de ontwikkeling van elke nieuwe collectie staan zorg voor kwaliteit en voor het milieu steeds centraal. Moduleo is dus een ecologisch verantwoorde en intelligente keuze. Strikte selectie en controle van grondstoffen, groene energie, minimaal watergebruik, besparing van transport,…voor elk aspect is IVC op zoek naar verbetering.

Tips & tricks

Nieuw in ons assortiment: de click-vinyl van tin2wall

Samen met de collega's van Tintto selecteerden wij de 4 mooiste dessins uit één van de meest vooraanstaande Europese collecties in click-vinyl. Deze prachtige tin2floor-...

Quick-Step Impressive IM1993

Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive...