Tapijten kiezen.. waar moet ik op letten?

Osta Diamond 7229/330

Waar komt mijn tapijt te liggen? Een tapijt in een woonkamer of inkomhal zal meer te lijden hebben dan op andere plaatsen.

KLEUREN

Passen de kleuren in mijn interieur? Op een neutralere ondergrond, zoals grijze of betondesignkleuren, is een tapijt bepalend voor de sfeer en de stijl van de ruimte.

TEXTUUR

Wil ik mijn voeten heerlijk ingraven in een warme hoogpolige structuur of wil ik makkelijk mijn stoel aan de eettafel aanschuiven?

MATERIALEN

De meeste hedendaagse tapijten zijn van goede tot uitstekende kwaliteit. Toch reageren ze verschillend op eenzelfde leefruimte afhankelijk van het materiaal: wol, polypropyleen, nylon of een mengeling van vezels.

MIJN STIJL

Houd ik van klassiek of zoek ik toch liever naar een gedurfde moderne uitstraling?

SFEER

Moet mijn tapijt rust brengen in de ruimte om heerlijk te relaxen, of mag een leuk design zijn de ruimte opvrolijken?

DETAILS

Wil ik een tapijt met een donkere rand, zodat slijtage van het stofzuigen minder snel zichtbaar wordt? Of wil ik een lichtere rand die mijn tapijt mooi doet overvloeien in de ondergrond.

Vraag ons om persoonlijk advies!

 

Tips & tricks

tin2floor, mooie tapijten aan schitterende prijzen

tin2floor is een nieuw merk op de Belgische markt. Het selecteert bij alle Belgische topfabrikanten in tapijten en vloerbekleding de beste kwaliteiten,...

Verwen je voeten met een tapijt Monaco van Lalee

Het tapijt Monaco van de Duitse fabrikant Lalee is een handgeweven tapijt met een poolhoogte van 4 cm. en een poolgewicht van 4.500 g. 

...